Pumput, asemat, käsittelylaitteet ja kuljetusvälineet kotimaiselta maahantuojalta

Tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman betoniteollisuuden koneita ja laitteita alan johtavilta valmistajilta. Edustamme Putzmeisterin ja Liebherrin laadukkaita betoniteollisuuden tuotteita, joiden joukosta löydätte soveltuvimmat koneet ja laitteet kaikkiin tuotantovaiheisiin.

Päämiestemme tarjooman lisäksi löydätte ajankohtaiset tiedot käytetystä kalustosta ja niiden valikoimasta. Käytetyn kalustomme löydätte täältä. Mikäli etsit tarvikkeita, varaosia tai varusteita, löydät tarkemmat tiedot niistä täältä.

Tutustu tuotevalikoimaan tarkemmin ja ota yhteyttä, mikäli haluat mistä tahansa tuotteesta lisätietoa!

 

AJANKOHTAISTA

ASIAKASKOULUTUS 2020 TEHTAALLA

Seuraavan asikaskoulutuksemme päivämäärät on varmistunut vuodelle 2020. Ensi vuoden Putzmeister asiakaskoulutus järjestetään tehtaalla Aichtalissa viikolla 03 (14-17.1.2020). Ilmoittautuminen kurssille on alkanut, varaa paikkasi ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti ja ne täyttyvät nopeasti.

 

PUTZMEISTER EXPERTS APP JULKAISTU

Putzmeister on julkaissut ensimmäisen digitaalisen  app:in jolla voitte tutustua tarkemin koneisiimme sekä niiden toimintoihin. Valitse konetyyppi niin saat esille kaikki saatavilla olevat videot koskien kyseistä konetta. Voit tarkastaa miten koneesi huoltotyöt suoritetaan. App:sta löydät myös ohjeita miten selviät mahdollista ongelmista joita saattaa esiintyä työmailla. Käy lataamassa tämä ilmainen ammattilasiten hyödyllinen työkalu mobiililaitteeseesi. App on saatavilla sekä Apple että Android käyttöjärjestelmiin.

 

Apple: http://pum.bz/pmexpertsappapple 
Android: http://pum.bz/pmexpertsappandroid

 

BAUMA 2019

Ammattilaisten päätapahtuma keväällä 2019 järjestetään jälleen Münchenissä 08-14.4.2019. Henkilökuntamme on käytettävissänne koko messujen ajan päämistemme osastoilla, Tervetuloa Messuille!

YHTEYDENOTTO

010 526 4600

Sementtitehtaankatu 4
04260 Kerava
Katso tarkemmat yhteydenotto tiedot »

 

AUKIOLO

Olemme avoinna
maanantaista perjantaihin 8-16

Muina aikoina meidät tavoittaa
henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme.

Huoltopäivystys ja tekninen tuki (24/7 päivystys):
+358 50 598 3840 / +358 40 074 4612