Pumput, asemat, käsittelylaitteet ja kuljetusvälineet kotimaiselta maahantuojalta

Tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman betoniteollisuuden koneita ja laitteita alan johtavilta valmistajilta. Edustamme Putzmeisterin ja Liebherrin laadukkaita betoniteollisuuden tuotteita, joiden joukosta löydätte soveltuvimmat koneet ja laitteet kaikkiin tuotantovaiheisiin.

Päämiestemme tarjooman lisäksi löydätte ajankohtaiset tiedot käytetystä kalustosta ja niiden valikoimasta. Käytetyn kalustomme löydätte täältä. Mikäli etsit tarvikkeita, varaosia tai varusteita, löydät tarkemmat tiedot niistä täältä.

Tutustu tuotevalikoimaan tarkemmin ja ota yhteyttä, mikäli haluat mistä tahansa tuotteesta lisätietoa!

 

AJANKOHTAISTA

ASIAKASKOULUTUS 2019 TEHTAALLA

Seuraavan asikaskoulutuksemme päivämäärät on varmistunut vuodelle 2019. Ensi vuoden Putzmeister asiakaskoulutus järjestetään tehtaalla Aichtalissa viikolla 09 (25-28.2.2019). Ilmoittautuminen kurssille on alkanut, varaa paikkasi ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti ja ne täyttyvät nopeasti.  

BAUMA 2019

Ammattilaisten päätapahtuma keväällä 2019 järjestetään jälleen Münchenissä 08-14.4.2019. Henkilökuntamme on käytettävissänne koko messujen ajan päämistemme osastoilla, Tervetuloa Messuille!

PUTZMEISTER EXPERTS APP JULKAISTU

Putzmeister on julkaissut ensimmäisen digitaalisen  app:in jolla voitte tutustua tarkemin koneisiimme sekä niiden toimintoihin. Valitse konetyyppi niin saat esille kaikki saatavilla olevat videot koskien kyseistä konetta. Voit tarkastaa miten koneesi huoltotyöt suoritetaan. App:sta löydät myös ohjeita miten selviät mahdollista ongelmista joita saattaa esiintyä työmailla. Käy lataamassa tämä ilmainen ammattilasiten hyödyllinen työkalu mobiililaitteeseesi. App on saatavilla sekä Apple että Android käyttöjärjestelmiin.   Apple: http://pum.bz/pmexpertsappapple  Android: http://pum.bz/pmexpertsappandroid  

YHTEYDENOTTO

010 526 4600 Sementtitehtaankatu 4 04260 Kerava Katso tarkemmat yhteydenotto tiedot »

AUKIOLO

Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 8-16 Muina aikoina meidät tavoittaa henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme