Vuokrattava betonikalusto

Kysy tarkemmin vuokrakalustostamme. Vuokrakalustossamme on tällä hetkellä Putzmeister autobetonipumput, Pumit sekä Liebherr pyörintäsäiliöautot asiakkaan tarpeen mukaisesti. Asiakas voi halutessaan ostaa vuokraamansa koneen omakseen. Lunastuksen yhteydessä hyvitämme vähintään 50 % maksetuista vuokrista kauppahinnassa.

AJANKOHTAISTA

ASIAKASKOULUTUS 2021 TEHTAALLA

Seuraava asikaskoulutuksemme on suunniteltu pidettäväksi viikolla 3 (19.-22.1.2021) Saksan Aichtalin tehtaalla. Seuraamme COVID-19 tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkennuksista verkkosivuillamme lähempänä koulutuksen ajankohtaa. 

 

PUTZMEISTER EXPERTS APP ON PÄIVITETTY

Putzmeister EXPERT APP on nyt päivitetty. Sovellukseen on päivitetty seuraavat uudet ominaisuudet:

  • Data Sheet dokumentit  - Data sheet dokumentista näet helposti koneen perustiedot sekä mitat
  • Uusi hakutoiminto - tekstihaku jonka avulla löydät helposti ja nopeasti haluamasi tiedot

Putzmeister EXPERT sovelluksen avulla voitte tutustua tarkemmin koneisiimme sekä niiden toimintoihin. Valitse konetyyppi niin saat esille kaikki saatavilla olevat videot koskien kyseistä konetta sekä nyt myös Data Sheet dokumentit. Videoista voit tarkastaa miten koneesi huoltotyöt suoritetaan. App:sta löydät myös ohjeita miten selviät mahdollista ongelmista joita saattaa esiintyä työmailla. Käy lataamassa tämä ilmainen ammattilaisten hyödyllinen työkalu mobiililaitteeseesi. App on saatavilla sekä Apple että Android käyttöjärjestelmiin.

 

Apple: http://pum.bz/pmexpertsappapple 
Android: http://pum.bz/pmexpertsappandroid

 

BAUMA 2022

Ammattilaisten päätapahtuma keväällä 2022 järjestetään jälleen Münchenissä 4-10.4.2022. Henkilökuntamme on käytettävissänne koko messujen ajan päämistemme osastoilla, Tervetuloa Messuille!

YHTEYDENOTTO

010 526 4600

Sementtitehtaankatu 4
04260 Kerava
Katso tarkemmat yhteydenotto tiedot »

 

AUKIOLO

Olemme avoinna
maanantaista perjantaihin 8-16

Muina aikoina meidät tavoittaa
henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme.

Huoltopäivystys ja tekninen tuki (24/7 päivystys):
+358 50 598 3840 / +358 40 074 4612