Betoniteollisuuden käytetty kalusto varmatoimisena ja käyttövalmiina

Uusien koneiden ja laitteiden lisäksi saatte kauttamme myös käytettyä kalustoa, kuten betonipumput, pyörintäsäiliöautot, pumit ja hihna-autot. Olemme tarkastaneet ja varmistaneet käytetyn kaluston toimintavarmuuden ja kunnon itse. Myymme kalustomme käyttövalmiina. Alla olevista linkeistä pääset sekä käytettyjen koneiden että mahdollisten uusien nopeantoimituksen koneiden listauksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää käytetystä kalustostamme.

AJANKOHTAISTA

Yleiselektroniikka-konserni laajentuu Ruotsiin ostamalla Putzmeister Nordic AB:n ja Sany Nordic AB:n

Yleiselektroniikka on allekirjoittanut sopimuksen 17.12.2020, jonka mukaisesti se ostaa Putzmeister Nordic AB:n ja Sany Nordic AB:n koko osakekannan. Yritysoston seurauksena yleiselektroniikka-konserni muodostaa uuden strategisen liiketoimintayksikön, joka palvelee betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. PÖRSSITIEDOTE

TEHTAAN 2021 ASIAKASKOULUTUS SIIRRETTY

Viikolla 3 pidettäväksi suunnitellun tehtaan koulutuksen ajankohtaa siirretään COVID-19 tilanteesta johtuen. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

HUOLTOKAMPANJA 

Nyt on oikea aika laittaa kone kevääksi kuntoon! Olemme julkaisseet huoltokampanjan Putzmeister pumpuille sekä pumeille, lue lisää kampanjat osiosta. Kampanjat välilehdellä pääset myös suoraan tästä linkistä https://www.tornokone.fi/kampanjat/

PUTZMEISTER EXPERTS APP ON PÄIVITETTY

Putzmeister EXPERT APP on nyt päivitetty, päivityksen myötä sovellukseen on lisätty tekstihakutoiminto sekä konekohtaiset Data Sheet dokumentit josta näet koneen perustiedot sekä mitat. Expert sovelluksesta löydät hyödyllisiä videoita koneen käyttöön ja huoltoon liittyen. Sovellus on ilmainen ja se on saatavilla Apple sekä Android käyttöjärjestelmiin. Sovelluksen saat ladattua sovelluskaupasta. Tästä linkki tehtaan Expert App sivuille: 

Experts App | MyPutzmeister

YHTEYDENOTTO

010 526 4600

Sementtitehtaankatu 4
04260 Kerava
Katso tarkemmat yhteydenotto tiedot »

AUKIOLO

Olemme avoinna
maanantaista perjantaihin 8-16

Muina aikoina meidät tavoittaa
henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme.

Huoltopäivystys ja tekninen tuki (24/7 päivystys):
+358 50 598 3840 / +358 40 074 4612